Защитникът на Ботев Пловдив - Константинос Балоянис, говори пред радио Metropolis

...
Защитникът на Ботев Пловдив - Константинос Балоянис, говори пред радио Metropolis
Коментари Харесай

Защитник на Ботев Пловдив: Клубът взима играчи за малко пари и ги продава за 2 млн.

Защитникът на Ботев Пловдив - Константинос Балоянис, приказва пред радио Metropolis 95.5. Той разяснява прехвърлянето си при " канарчетата ", както и разликата сред българското и гръцкото състезание. 

" Чувствам се повече от 100% благополучен. През лятото желаех да опитам нещо друго, имаше тимове, които ме приближиха, само че планът на Ботев ме завоюва. Наложих се като ляв бек. Мога да играя и на други позиции. Целим се в Европа. Не започнахме добре. Отборът е доста добър, подготвителният център е магически, както и оборудванията и има доста добра организация ", съобщи Балоянис. 

" В гръцкото състезание тактиката играе по-голяма роля, а тук е тичането. Лигата е по-отворена, има мачове, в които се означават доста голове и темпото е по-бързо ".

" Имам тригодишен контракт. Ботев купува играчи за малко пари и ги продава за 2 милиона, както направи през лятото с тим в Белгия. Нашите цели са Европа и Купата. И пристигнах тук с вероятността да направя идната стъпка в бъдеще ", изясни гръцкият защитник, представен от " Мач Телеграф ".

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР